Bemutatkozás

Oláh Tündi vagyok, az InnerVoice központ "hangja".

Miután végigjártam a logopédusként hazánkban elérhető összes felsőoktatási területet, nyughatatlan lelkem úgy érezte, hogy ez még mindig nem elég. Hitvallásommal összeegyeztethetetlen az a vélekedés, hogy "majd kinövi", "úgysem fog beszélni" vagy "ennél többre soha nem lesz képes".

Klienseim többsége a hagyományos módon csak hatalmas erőfeszítések árán tud tanulni, és ezek a nehézségek gyakran felnőttként is boldogulásuk útjába állhatnak.

Mindenki képes a fejlődésre, csak meg kell találni a számára legmegfelelőbb utat. Ez a hajthatatlan tettvágy sarkallt arra, hogy újabb és újabb eljárásokat, módszereket, terápiákat ismerjek meg.

Így bukkantam rá a Tomatis módszerre. Ezt ötvözve a hagyományos logopédiai terápiával, végre úgy érzem, hogy a hozzám bizalommal fordulók olyan segítségnyújtásban részesülnek, amely a nehézségeket fenntartó okok megszüntetésével képes megalapozni azokat a készségeket, melyekre a későbbiekben már a hagyományos logopédiai módszerekkel is bátran építhetünk.

Miért gyakorolnád vég nélkül azt, ami egyébként is nehéz azelőtt, hogy valóban képessé válnál rá?

Én nem a problémát kezelem, hanem a hozzám forduló embert, hogy képessé váljon a benne rejlő lehetőségek maximumán teljesíteni.